Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját a cukorral, a vaníliás cukorral, a citrom levével és héjával kis fazékba tesszük, és lassú tűzön, állandóan kevergetve addig melegítjük, amíg a massza krémszerű lesz. A teát 1 liter lobogó forró vízzel leöntjük, és 5 percig állni hagyjuk. Leszűrjük, és belekeverjük a tejszínt. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és határozott mozdulatokkal a sárgájához keverjük. Ízlés szerint önthetünk bele brandyt. A tojásos masszából 3-4 evőkanállat a csészébe teszünk, óvatosan ráöntjük a teát, és azonnal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.