Előkészítés: A fügét, az oranzsátot, és a citronátot apróra vágjuk. A mogyorót összevagdaljuk. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A cukrot a tojásokkal, a vaníliás cukorral és egy csipet sóval habosra keverjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, és a cukros masszába dolgozzuk. Hozzáadjuk a fügét, az oranzsátot, a citronátot és a mogyorót. Kibélelünk sütőpapírral egy kb. 20x20 cm nagyságú tepsit, és belesimítjuk a masszát. A sütőben kb. 30 percig sütjük. A formában hagyjuk kihűlni, majd rombuszokra vágjuk, és így kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.