Elkészítés: A tojásokat meghámozzuk, felszeleteljük. A kenyérszeleteket megpirítjuk. A pirított kenyerekből négy kört vágunk ki. A lazacszeleteket négyfelé vágjuk. A pirítóst megkenjük mustárral, ráhelyezünk 1-1 salátát, tojáskarikát, lazacot.
A félbarna kenyeret kockákra vágjuk, és forró fűszervajon ropogósra pirítjuk. Felváltva nyársra húzzuk a kenyérkockákat és a füstölt halat.
A makrélát darabokra vágjuk, az uborkát ferdén felszeleteljük. Az uborkára 1-1 darab makrélát teszünk. Csillagcsöves nyomózsákba töltjük a felvert tejszínnel elkevert tormát, és ezzel, valamint vörösáfonyával díszítjük a makrélás falatkákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.