Elkészítés: A tojásokat meghámozzuk, felszeleteljük. A kenyérszeleteket megpirítjuk. A pirított kenyerekből négy kört vágunk ki. A lazacszeleteket négyfelé vágjuk. A pirítóst megkenjük mustárral, ráhelyezünk 1-1 salátát, tojáskarikát, lazacot.
A félbarna kenyeret kockákra vágjuk, és forró fűszervajon ropogósra pirítjuk. Felváltva nyársra húzzuk a kenyérkockákat és a füstölt halat.
A makrélát darabokra vágjuk, az uborkát ferdén felszeleteljük. Az uborkára 1-1 darab makrélát teszünk. Csillagcsöves nyomózsákba töltjük a felvert tejszínnel elkevert tormát, és ezzel, valamint vörösáfonyával díszítjük a makrélás falatkákat.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.