Előkészítés: A húsos füstölt szalonnát annyi vízben amennyi ellepi, feltesszük főni, és a forrástól számítva, - lassú tűzön, - kb. 1 óra hosszat főzzük. A füstölt kolbász héját lehúzzuk, a kolbászt felkarikázzuk. A sárgarépát, a burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, és a sárgarépát karikára, a burgonyát nem túl apró kockára vágjuk. A kolbászt, a sárgarépát, a burgonyát a füstölt szalonnához adjuk, és további 40 percig főzzük. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A virslit felkarikázzuk.
Elkészítés: Serpenyőben felforrósítjuk a margarint, üvegesre pirítjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a virslit, és kevergetve tovább pirítjuk. A megfőtt húsos burgonyából kivesszük a húsos füstölt szalonnát, és felszeleteljük. A sárgarépás burgonyához keverjük a pirított hagymás virslit, csipet borsot adunk hozzá, összerázogatjuk, és felforraljuk. A burgonyás sárgarépa tetejére tesszük a felszeletelt szalonnát, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.