A lisztet szitáljuk át, majd 125 g vajjal, 1 tojással, tejföllel és 1/2 teáskanál sóval gyúrjuk sima tésztává. Tegyük kb. 30 percre a hűtőszekrénybe. Vajjal kenjünk ki hat db kosárka-sütőformát és béleljük ki a tésztával.
A paprikákat vágjuk félbe, csumázzuk ki és vágjuk fel apró kockákra. Három tojást habarjunk fel, keverjük hozzá a tejszínt, a szerecsendiót, sózzuk és borsozzuk meg, majd adjuk hozzá a petrezselyemzöldet.
Az elkészített kosárkákat töltsük meg a megpirított paprikával, a felszeletelt füstölt hússal és a tojásos keverékkel. Előmelegített sütőben 200 °C-on kb. 25 percig süssük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.