Elkészítés: A csirkemellet felszeletelem csíkokra, megszórom a fűszersóval, és egy tálba rétegesen egymásra rakom őket, közéjük pedig olajat öntök. Annyi olaj kell, hogy elfedje az összes réteget a végén. Ezt a hűtőbe rakom állni. Ha igazán finomra akarjuk, akkor akár egy éjszakát is állhat.
Megmosom a salátaleveleket, majd hideg vízben egy kicsit állni hagyom, hogy megduzzadjanak.
Közben az öntethez összekeverem a hozzávalókat. Mindenből lehet többet vagy kevesebbet, ízlés szerint. A szaga kicsit ecetes, de az íze nem. :)
Apróra vágom a hagymát, az uborkát és a paradicsomokat cikkelyekre szelem. Majd a lecsöpögtetett salátaleveleket kisebb darabokra tépkedem, és egy tálba rakom őket. Mehet rá a hagyma, a paradicsom és az uborka. Majd meglocsolom a mustáros-mézes öntettel.
A húst kisütöm forró serpenyőben (nem kell alá olaj, hiszen úgyis olajos a hús). Ezután a húst ráhelyezem a salátakeverékre. Végül pirított kenyérkockákat és reszelt sajtot szórok rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.