Elkészítés: A pác hozzávalóit összekeverjük egy tálban, beletesszük a 3 cm-es kockákra vágott csirkehúst, sózzuk, borsozzuk, 1 órát pihentetjük.
Közben összekeverjük a salátához valókat egy másik tálban, ízesítjük, félretesszük.
A csirkehúst kivesszük a marinádból, pálcikára húzzuk. Anarancsot meghámozzuk, karikákra vágjuk, 1 evőkanál mézzel finoman összeforgatjuk. Egy serpenyőben kevés olívaolajat hevítünk, és a csirkenyársakat - időnként megforgatva - pirosra sütjük, majd a narancsszeleteket is 2-3 per alatt átforrósítjuk a serpenyőben.
A fűszeres csirkenyársakat a frissítő salátával és a mézes sült naranccsal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.