Elkészítés: A mazsolát rumba áztatom.
A tojásokat a cukorral, a sóval és a vaníliás cukorral habosra keverem. A tojásba belereszelem a narancs héját, majd hozzáadom a sütőporos lisztet, a fahéjat, a csipet sót, a tejet, a kókuszreszeléket és a mazsolát a rummal. Elkeverem, majd a maradék hozzávalókat is beledolgozom: a diót és a csokoládét.
Egy 24X36 cm-es tepsit alufóliával kibélelek, a masszát beleöntöm, és sütöm 200 °C-on 20 percig.
A mázhoz a porcukrot összekeverem a kakaóporral, majd felöntöm a meleg vízzel. Simára keverem, és a meleg süteményre kenem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.