Elkészítés: A hagymát megfuttatjuk az olajon, beletesszük az apróra vágott gombát, ha megpárolódott, jöhetnek a fűszerek: bors, ételízesítő, pirosarany, pirospaprika, mustár, és végül a tejföl. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk (egy mell = 4 szelet), lisztbe forgatjuk, és hirtelen kisütjük. Tepsibe vagy hőálló tálba fektetjük, rásimítjuk a gombát, sütőbe tesszük. Ha mar majdnem kész, megszórjuk reszelt sajttal, és pár percre viszatesszük még. Köretnek kockára vágott főtt burgonyát ajánlok, és a pikáns íz érdekében konzerv ananászkarikát vagy őszibarackot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.