Elkészítés: A gyömbért meghámozzuk, apróra reszeljük, majd
hozzáadjuk 3 mandarin reszelt héját és a mandarinok kifacsart levét, a gerezdekre vágott almát, 1 db felkarikázott mandarint.
A csirkét kívül-belül sózzuk, kissé borsozzuk. Meglocsoljuk az előkészített lével. Rámorzsoljuk a vajat, és sütőzacskóban vagy alufóliával lefedve 160-170 fokon puhára pároljuk. A zacskót felnyítva vagy a fóliát eltávolítva cukorral megszórjuk a csirkét, és ropogósra sütjük. A sütési idő kb. 1,5 óra.
Körete a sült alma és madarin, valamint burgonyapüré.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.