Elkészítés: A salátát megmossuk, leszárítjuk, a gombát és a pórét megtisztítjuk, a gombát félbe-, a hagymát apróra vágjuk. A mangót meghámozzuk, a gyümölcshúst a magról levágjuk, apróra vágjuk. Az egészet a mogyoróval összekeverjük.
Az öntet hozzávalóit összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, és az előkészített salátára öntjük. Tálalásig a hűtőbe tesszük.
A húst vékony csíkokra vágjuk, a felforrósított olajban aranyszínűre sütjük, sóval, borssal, curryvel ízesítjük. Hozzáadjuk a narancslevet és összeforraljuk. A salátára halmozva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.