Elkészítés: A salátát megmossuk, leszárítjuk, a gombát és a pórét megtisztítjuk, a gombát félbe-, a hagymát apróra vágjuk. A mangót meghámozzuk, a gyümölcshúst a magról levágjuk, apróra vágjuk. Az egészet a mogyoróval összekeverjük.
Az öntet hozzávalóit összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, és az előkészített salátára öntjük. Tálalásig a hűtőbe tesszük.
A húst vékony csíkokra vágjuk, a felforrósított olajban aranyszínűre sütjük, sóval, borssal, curryvel ízesítjük. Hozzáadjuk a narancslevet és összeforraljuk. A salátára halmozva tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.