Elkészítés: 1. A szószt készítjük el elsőként: aprítógépbe tesszük a diót, a kenyeret, a fokhagymát, a citromlét, a levest, sót és borsot, majd simára dolgozzuk, lassan hozzaadunk annyi olajot, hogy majonéz állagú legyen. Behűtjük.
2. Egy zacskóba szórjuk a lisztet, a cayenne borsot, a paprikát és a sót. Felkockázzuk a tofut 2,5 cm darabokra,afűszeres zacskóba tesszük, összerázzuk, hogy egyenletesen bevonjon minden darabot.
3. Olívaolajat hevítünk, és a tofudarabkákat néhány perc alatt megsütjük, friss, darabolt újhagymával megszórjuk.
4. A szósszal tálaljuk, és kínálhatunk mellé salátát is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.