Elkészítés: A tarját 1 cm széles szeletekre vágjuk, befűszerezzük a fokhagymával, sóval, borssal, majoránnával és köménymaggal. Egy éjszakát állni hagyjuk, majd másnap kevés olajon mindkét oldalukat pár perc alatt elősütjük.
A burgonyát meghámozva, nagyobb kockákra vágva szorosan egymás mellé tepsibe tesszük, megsózzuk. Rátesszük az apróra vágott füstölt szalonnát és a kis vajdarabkákat, majd letakarjuk alufóliával, és a sütőben kb. fél óráig sütjük.
Ezután beterítjük az előkészített tarjaszeletekkel, ismét letakarjuk a tepsit a fóliával, és készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.