Elkészítés: 1. A tésztát egyhén sós vízben főzzük nem túl puhára, csepegtessük le. A tejfölt keverjük össze a tojássárgával, adjuk a tésztához, majd sóval, borssal, majorannával, rozmaringgal, kakukkfűvel és petrezselyemmel fűszerezve jól keverjük össze.
2. A megtisztított csirkét dörzsöljük be sóval, borssal és majorannával. Töltsük a hasüregbe a tésztát, hústűvel tűzzük össze, és lazán csomagoljuk olajjal megkent alufóliába. Fektessük tepsibe, és 180 fokos sütőben pároljuk kb. 45 percig, majd az alufóliát kibontva süssük még 40 percig.
3. A sütőből kivéve a csirkét 15 percig pihentessük, majd négy felé vágva befőttel vagy salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.