Elkészítés: A galambot feldaraboljuk, és a húsos részeket olajon pirítani kezdjük. A vöröshagymát nagyobb kockákra vágjuk, a galambhúshoz adjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a felkockázott sárga- és fehérrépát, majd pár percig együtt pirítjuk. Ezután belekeverjük a feldarabolt burgonyát is.
A levesalapot friss rozmaringgal fűszerezzük, belecsavarjuk a citrom levét, majd felöntjük vízzel. Addig főzzük, amíg az összetevők megpuhulnak. Ezután tejföllel behabarjuk, és még egyszer felforraljuk.
A galamblevest forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.