Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A káposzta külső leveleit leszedjük, a káposztát megmossuk, leveleit nem túl vékony csíkokra vágjuk. A répát, a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a hagymát a majoránnával és a mustármaggal. Hozzáadjuk a kelkáposztát, a répát, a burgonyát, és kissé megpirítjuk. Megsózzuk, felöntjük 2 liter vízzel, felforraljuk, és kb. 15 percig főzzük. A krinolin héját lehúzzuk, karikákra vágjuk. A leves alatt elzárjuk a tüzet, a levest citromlével ízesítjük, és beletesszük a krinolint. Kb. 15 percig állni hagyjuk. A tejfölt elkeverjük a mustárral, és tálaláskor a leveshez kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 504 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.