Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A káposzta külső leveleit leszedjük, a káposztát megmossuk, leveleit nem túl vékony csíkokra vágjuk. A répát, a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a hagymát a majoránnával és a mustármaggal. Hozzáadjuk a kelkáposztát, a répát, a burgonyát, és kissé megpirítjuk. Megsózzuk, felöntjük 2 liter vízzel, felforraljuk, és kb. 15 percig főzzük. A krinolin héját lehúzzuk, karikákra vágjuk. A leves alatt elzárjuk a tüzet, a levest citromlével ízesítjük, és beletesszük a krinolint. Kb. 15 percig állni hagyjuk. A tejfölt elkeverjük a mustárral, és tálaláskor a leveshez kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 504 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.