Elkészítés: A hagymát megpucolom és felvágom, aztán teflon serpenyőben egy kis olívaolajon megpirítom a virslivel együtt (amit karikákra szabdaltam), ehhez később hozzáadom a paprikát és a paradicsomot is, természetesen felvágva. Ezt így együtt rotyogtatom néhány percig, aztán a felvert tojást is hozzáadom, rámorzsolom a feta sajtot. Így már sózni sem kell, mert a feta sajt már önmagában is elég sós. Éppen ezért csak egy kicsi kell belőle. Én nem szoktam összekutyulni, hanem miután a tojást is hozzáadtam, hagyom, hogy egy kis lepény képződjön. Már csak ki kell csúsztatni egy tányérra, és már ehetünk is! :-)
A Gazdag rántotta mellé lehet fogyasztani görög salátát, de abból az olajbogyó sem hiányozhat!
Jó étvágyat kívánok! :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.