Elkészítés: A nagyobb méretű aszalványokat, valamint a birsalmasajtot felaprítjuk, és egy nagy méretű, mély tálban az összes hozzávalóval jól elkeverjük. Sütőpapírral bélelt téglalap alakú gyümölcskenyérformába kanalazzuk, a tetejét elegyengetjük, és előmelegített sütőben 50 percig sütjük. A formában hagyjuk teljesen kihűlni. Később eltávolítjuk róla a sütőpapírt. és az egészet jól becsavarjuk alufóliába. 4 hétig is eláll.
Tálaláskor a tetejét megszórjuk őrölt szőlőcukorral, és kirakjuk a koktélcseresznyével, valamint a kandírozott gyömbérrel. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.