Elkészítés: A tésztához a hozzávalókból közepes méretű, sütőpapírral bélelt tepsiben piskótát sütünk, előmelegített 180 fokos sütőben.
Sütőpapírral bélelt tálcára borítjuk a tésztát, a sütőpapírt lehúzzuk a tetejéről.
A krémhez a pudingport a tejjel és 5 dkg cukorral összefőzünk, kihűtjük.
A vajat a porcukorral habosra keverjük, belekeverjük apránként a gesztenyemasszát, majd a kihűlt pudingkrémmel habosra dolgozzuk a krémet, és a kihűlt tészta tetejére simítjuk.
A tejszínből kemény habot verünk a vaníliás cukorral, a krémre kenjük, krumplinyomó segítségével gesztenyemasszával díszítjük.
1-2 órás hűtés után szeleteljük, és tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.