Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjét a csipet sóval és cukorral kemény habbá verjük. Majd hozzáadjuk a tojássárgákat, tovább keverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a sütőporral elkevert, átszitált lisztet.
Kibélelünk egy 30×40 cm-es gáztepsit sütőpapírral, majd a tésztamasszát beleöntjük, elsimítjuk, és előmelegített sütőben megsütjük. Porcukorral meghintett konyharuhára borítjuk és melegen feltekerjük. A ruhában feltekerve hagyjuk kihűlni.
Közben elkészítjük a krémet. Cukor nem kell a krémbe! A tejszínt kemény habbá verjük. A csokoládét az olajjal gőz felett felolvasztjuk. A gesztenyemasszát kipürésítjük, hozzáadjuk a csokoládét is.
A tejszínből egy keveset teszünk félre a díszítéshez. A többi tejszínt hozzákeverjük a csokis masszához.
A piskótát a konyharuhából kibontjuk, a krémmel megkenjük. A meggyel megszórjuk, és szorosan feltekerjük.
A díszítéshez a fehér csokit az olajjal gőz felett felolvasztjuk, 1-2 csepp mandulaaromát cseppentünk hozzá (azért zöld), és a piskótára egy kiskanállal ide-oda csurgatunk. A keményre vert maradék tejszínhez 1-2 csepp meggylét keverünk, és díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.