Elkészítés: A szobahőmérsékletű vajat és a gesztenyemasszát, továbbá a tojássárgáját jól kikeverjük, időközben a rumot is hozzáadjuk. Amikor a masszánk összeállt, vajazott alufólia lapon félujjnyi vastagra nyújtjuk, hideg helyen lehűtjük, hogy könnyebben dolgozhassunk vele, majd szívformával kiszaggatjuk. A maradékból formáljunk golyókat.
A szíveket rácsra téve kb. 12 órán keresztül hagyjuk szikkadni,
majd az olvasztott csokival félig vagy teljesen bevonjuk. Minyonpapírra fekteteve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.