Elkészítés: A csirkemellet felkockázom és bepácolom (szójaszósz, erőspaprikakrém és méz keverékébe), a hűtőben érlelem 2-3 napig.
A csirkemelleket megsütöm olajon, hozzáadom a negyedelt hagymát. Amikor a hagyma szétesett, megszórom curryvel és gyömbérrel. Hozzákeverem az apró kockára vágott paradicsomot, paprikát és padlizsánt. Amikor levet eresztett a ragu, hozzáadom a felkockázott patiszont és a félkarikákra (karikára) vágott, kibelezett cukkinit. Kb. 20 perc alatt összefőzöm, főtt rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.