Elkészítés: Először a száraz anyagokat, tehát a lisztet, a sütőport, a fahéjat, a vaniliás cukrot és a cukrot összekeverem. A tojást kettéválasztom, a sárgája megy a száraz összetevőkbe, a fehérjét pedig egy külön tálba teszem, később még szükség lesz rá. Amikor beletettem a száraz keverékbe a tojássárgáját, kimérem a 2 dl tejet, és langyosra melegítem, majd ehhez a keverékhez hozzáadom. Ekkor már a száraz keverékben a tej és a tojás is benne van, hozzájön a kiskanál méz, valamint a margarint. Összekeverem - kb. nokedli minőségű tészta állágáig. Félreteszem, a fehérjét kemény habbá verem, majd lazán hozzákeverem a masszához.
Végül pedig gofrisütőben kisütöm.
Amíg a gofri sül, addig a fél liter tejből és a pudingporból ízlés szerinti cukorral csokoládépudingot készítek, és ezzel tálalom a ropogósra sült gofrikat. Tejszínhabbal díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.