Forrósítsd fel az olajat, és párold üvegesre a hagymát. Add hozzá a fokhagymát, és párold további 1 percig. Tedd bele a feldarabolt gombát, pirítsd egy kicsit, majd öntsd fel az alaplével vagy vízzel. Párold puhára, majd forrald a levét a felére.
Vedd le a tűzről, szórd meg a pirospaprikával, keverd bele a tejfölt és az aprított petrezselymet. Kóstold meg, és ízesítsd sóval, borssal, ha szükséges, a Worcestershire szósz elég fűszeres. Tálald a kifőzött rizzsel.
Megjegyzés
A receptet egy főzős magazinból vettem, finom, könnyen elkészíthető vegetáriánus vacsora.
A receptet és a fotót Lengyelorsolya küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.