Elkészítés: A 30 dkg gombát megtisztítva, a felaprított petrezselyemel kevés zsíron puhára pároljuk, sóval, borssal ízesítjük.
3 dkg vajjal, 3 dkg liszttel és 2 dl tejjel sűrű besamelt készítünk, és melegen a gombával elkeverjük. Hozzákeverjük 2 tojás sárgáját, és a tűzre visszetéve jól befőzzük.
Ha kihűlt, lisztezett deszkára borítjuk. Gombócokat formálunk, és lisztben, tojásfehérében és zsemlemorzsában megforgatva forró zsírban
vagy olajban kisütjük.
Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.