Elkészítés: A töltelékhez a csirkemájat megfőzzük, majd lecsöpögtetjük és hagyjuk hűlni.
Közben a tojást habosra keverjük, majd a konyakkal, a pástétom fűszerkeverékkel, a finomra metélt petrezselyemzölddel, sóval, tört fokhagymával, a reszelt sajt felével és a ledarált májjal elvegyítjük. Végül hozzáadjuk az apróra vágott gombaszárat.
A gombakalapokat üregükkel felfelé sütőlemezre ültetjük egymás mellé, és a közepükbe jó vastagon töltjük a májas tölteléket. A tetejükre tejfölt rakunk, elosztjuk rajtuk a hajszálvékony szeletekre vágott füstölt szalonnát.
Forró sütőben 20 percig sütjük, majd meghintjük a maradék reszelt sajttal. Csak addig pirítjuk, amíg a sajt ráolvad. Sült burgonyát és salátát kínálunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.