Elkészítés: A felaprított zsemléket tejbe áztattam.
Olajon a felaprított vöröshagymát megdinszteltem, rátettem a felszeletelt gombát, sóztam, borsoztam, 10-15 dkg sült paprikát is hozzátettem, és készre sütöttem.
A kinyomkodott zsemlékhez adtam a tojások sárgáját, a gombát, sót, borsot és a felaprított petrezselyemzöldet, jól összekevertem. Végül óvatosan beleforgattam a kemény habbá vert tojásfehérjéket.
Egy őzgerincformát kikentem vajjal, morzsával megszórtam. A masszát belesimítottam, és 180 °C fokon kb. 35-40 perc alatt, tűpróbáig készre sütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.