Elkészítés: A gombákat megmosom (nem áztatom), a tönkje végén lévő maradványokat letisztítom, héjastól nem vékonyan felszeletelem.
Nagyobb serpenyőben kisütöm a szalonnát, benne üvegesre dinsztelem a vöröshagymát, meghintem pirospaprikával, hozzáadom a lecsóalapot, kb. 10 percig fedő alatt párolom, majd hozzáadom a gombát. Sózom, borsozom, a többi fűszerrel és a fokhagymával ízesítem, és kb. 20-25 perc alatt közepes hőfokon fedő alatt készre főzöm.
Közben a tejfölben a lisztet kikeverem, a főzés vége felé hozzákeverem a gombához, összeforralom, és szükség szerint utána ízesítem a fűszerekből.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.