Elkészítés: A spenótot megtisztítjuk, enyhén sós vízben 2 percig főzzük, leszűrjük, alaposan kinyomkodjuk, finomra vágjuk. A palacsintához simára keverünk 8 dkg lisztet a tejjel, a tojásokkal, 1/4 kávéskanál sóval és a spenóttal, letakarjuk, a hűtőben 30 percet pihentetjük.
A combokat leöblítjük, bedörzsöljük sóval és borssal, megszórjuk 2 evőkanál liszttel, majd 4 evőkanál forró olajban mindkét oldalukat megkapatjuk, kiemeljük az edényből. A zsiradékban megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát, elkeverjük a pirospaprikával és a paradicsompürével, rádobjuk a megtisztított, nem túl vékonyan felszeletelt gombát és a felkarikázott zöldpaprikát. Felöntjük 1/2 dl vízzel, összeforraljuk, végül visszatesszük bele a húst, és fedő alatt puhára pároljuk.
A palacsintamasszában elkeverünk 1 evőkanál olajat, teflon palacsintasütőben nem túl vékony palacsintákat sütünk belőle, melegen tartjuk. Eldolgozunk a csirke mártásában 2 dl tejfölt, sózzuk, borsozzuk (ha kell), összeforraljuk, végül megöntözzük 1 dl tejföllel. Tálaláskor kettesével összetekerjük a palacsintákat, 2 cm vastag csíkokra metéljük, és a combok köreteként mihamarabb tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.