Elkészítés: A csirkemellet a bőrével, a darabokra vágott kenyérrel, a tisztított gombával együtt kétszer átdaráljuk. Hozzákeverjük a finomra vágott petrezselyemzöldet, a zúzott fokhagymát, sót, borsot, majd a tejföllel és a nyers tojásokkal összedolgozzuk. Addig gyúrjuk a masszát, amíg az összes folyadékot felveszi, és formázhatóvá nem válik.
Vizes kézzel pogácsákat formálunk belőle, majd lisztbe forgatjuk, és bő, forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.
Bármilyen köret és saláta illik mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.