Elkészítés: A csirkemellet lapjában felszeleteltem, sóztam, borsoztam, tettem rá kakukkfüvet, meglocsoltam olívaolajjal, s beraktam a hűtőbe.
Egy nappal később kivettem, egy serpenyőben olajon mindkét oldalát 5 percig sütöttem, majd kivettem, félretettem.
A nokedli alapanyagait galuska sűrűségű tésztává dolgoztom, forró, sós vízbe szaggattam, majd amikor feljöttek a víz felszínére, leszűrtem.
Az olajban az aprított hagymákat, majd a felszeletelt gombát megsütöttem, fűszereztem, facsartan rá citromlevet. Beletettem a csirkemellszeleteket, öntöttem rá kevés vizet, s tovább pároltam, majd a fehérbort és a tejszínt is hozzáöntöttem. Egyet forraltam rajta, és a nokedlivel tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.