Elkészítés: A csirkemellet lapjában felszeleteltem, sóztam, borsoztam, tettem rá kakukkfüvet, meglocsoltam olívaolajjal, s beraktam a hűtőbe.
Egy nappal később kivettem, egy serpenyőben olajon mindkét oldalát 5 percig sütöttem, majd kivettem, félretettem.
A nokedli alapanyagait galuska sűrűségű tésztává dolgoztom, forró, sós vízbe szaggattam, majd amikor feljöttek a víz felszínére, leszűrtem.
Az olajban az aprított hagymákat, majd a felszeletelt gombát megsütöttem, fűszereztem, facsartan rá citromlevet. Beletettem a csirkemellszeleteket, öntöttem rá kevés vizet, s tovább pároltam, majd a fehérbort és a tejszínt is hozzáöntöttem. Egyet forraltam rajta, és a nokedlivel tálaltam.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.