Előkészítés: A salátákat leveleire szedjük, megmossuk, és alaposan lecsepegtetjük. A karalábét, a retket meghámozzuk, és gyufaszál vastagságú hasábokra vágjuk. A répát is meghámozzuk, és karikákra vágjuk. A csírát leöblítjük. A gombát megtisztítjuk, és négybe vágjuk.
Elkészítés: A salátát egy nagy tálba tépkedjük, összekeverjük a karalábéval, a retekkel, a répával, a csírával és a gombával. Az ecetet kikeverjük a mustárral, sóval, borssal ízesítjük, és erőteljes mozdulatokkal beledolgozzuk az olajat. A napraforgómagot zsiradék nélkül hirtelen megpirítjuk, és a zöldségekre szórjuk. A salátára öntjük az öntetet, összeforgatjuk, és ízlés szerint, ha szeretjük, spenótleveleken tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 210 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.