Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, megfonnyasztjuk az olajon, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, és jól megfűszerezzük, majd zsírjára főzzük. A tésztát sós vízben kifőzzük. A sajtot lereszeljük, felvrejük a tojások fehérjét, és beletesszük a sárgákat. Ezután egy nagyobb tálban összekeverjük a gombát, tésztát, sajtot és a felvert tojást. Kikent tűzálló tálba tesszük, sajtot hintünk a tetejére, és forró sütőben 35-40 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.