Elkészítés: Megdinszteled a hagymát a fele zsíradékban. Add hozzá a gombát, azt is dinszeled kb. 3 percig, majd kiszeded a zsiradékból a gombát egy tálba. Az előzőleg összekevert sós-borsos lisztben megforgatod a húst. Legjobb módszer, ha egy zacskóba teszed bele a lisztet a fűszerekkel, majd a húst, és addig rázod, míg mindenütt befedte a liszt.
A zsír másik felében megbarnítod a húst. Hozzáadod a gombát és a többi fűszert, a vizet. Lefedve nagyon lassan megfőzöd, pótolod a vizet, ha kell (vagy az egészet kuktába megfőzöd, nekem ez 12-15 perc alatt megvan). Mikor kész, hozzákevered a tejfölt. Rizsre tálalod.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.