A tésztát nyújtsuk vékonyra, majd derelyevágóval szeleteljük fel kb. 12 cm széles négyzetekre. Mindegyiket hajtsuk keresztbe, és a közepükbe tegyünk egy összegyűrt alufólia gombócot, így a tészta szélei nem sülnek majd össze. A háromszögeket tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsibe, kenjük meg a felvert tojással, majd 200 °C-ra előmelegített sütőben süssük kb. 15 percig, és hagyjuk kihűlni.
Közben készítsük el a tölteléket. A csirkemellet vágjuk vékony csíkokra, szórjuk meg grillfűszerrel, és forró olajban jól pirítsuk meg. Adjuk a húshoz a felszeletelt gombát és süssük át. Vegyük le a tűzről. Adjuk a gombás húshoz a felkarikázott paradicsomot, a sajtot, majd az öntetet is, végül az egészet alaposan keverjük össze.
A tésztaháromszögekből vegyük ki a fóliát, mindegyikbe rakjunk egy salátalevelet, és töltsük meg a húsos töltelékkel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.