A tésztát nyújtsuk vékonyra, majd derelyevágóval szeleteljük fel kb. 12 cm széles négyzetekre. Mindegyiket hajtsuk keresztbe, és a közepükbe tegyünk egy összegyűrt alufólia gombócot, így a tészta szélei nem sülnek majd össze. A háromszögeket tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsibe, kenjük meg a felvert tojással, majd 200 °C-ra előmelegített sütőben süssük kb. 15 percig, és hagyjuk kihűlni.
Közben készítsük el a tölteléket. A csirkemellet vágjuk vékony csíkokra, szórjuk meg grillfűszerrel, és forró olajban jól pirítsuk meg. Adjuk a húshoz a felszeletelt gombát és süssük át. Vegyük le a tűzről. Adjuk a gombás húshoz a felkarikázott paradicsomot, a sajtot, majd az öntetet is, végül az egészet alaposan keverjük össze.
A tésztaháromszögekből vegyük ki a fóliát, mindegyikbe rakjunk egy salátalevelet, és töltsük meg a húsos töltelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.