Elkészítés: A vöröshagymát, a fokhagymát, a medvehagymát és a petrezselymet felaprítom, a gombát és a chilipaprikát szeletelem, a paprikát karikára vágom.
Egy serpenyőben a vöröshagymát és fokhagymát megdinsztelem, rádobom a paprikákat és a gombát, szórok rá kapribogyót. Fűszerezem, ráteszem a medvehagymát és a petrezselymet, a kakukkfüvet és a rozmaringot, locsolok rá tejszínt.
Közben megfőzöm a tortellinit.
Tálaláskor szedek a tányérra tésztát, pakolok rá a gombás szószból, díszítem petrezselyemzölddel és medvehagymával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.