Elkészítés: A gombát megtisztítom, alaposan megmosom, majd apróra vágom. A vajon üvegesre pirítom az apróra vágott hagymát, majd hozzáadom a gombát. Sózom, majd saját levében párolom lassú tűzön, míg teljesen elfő a leve. Ekkor hozzaadom a Piros Aranyat, borsot, apróra vágott petrezselymet, és még kb. 5 percig párolom. Egy tojássárgából 1 kávéskanál mustárral és 1,5 dl.olajjal majonézt készítek, hozzákeverem a joghurtot, picit sózom, borsozom.
A gombát teljesen kihűtöm, majd hozzáadom a majonézt. Pirítósra vagy friss kenyérre kenve, zöldpaprika, paradicsom kíséretében isteni nyári vacsora!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.