Előkészítés: A pulykamellet csíkokra vágjuk. A paradicsomot megsütjük, és nagyobb darabokra aprítjuk. A citrom levét kifacsarjuk. A fokhagymát szétnyomkodjuk, a lilahagymát darabokra vágjuk. A gombát megmossuk, megtöröljük, félbevágjuk.
Elkészítés: A pulykamellet, a pirosaranyat, az olajat, a citromlevet és a fokhagymát tálban összekeverjük, és hagyjuk kis ideig összeérni. Egy nagy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, és a hagymát addig sütjük benne, amíg színe lesz. Hozzáadjuk a gombát, és folyamatos kevergetés mellett puhára pároljuk. Hozzáadjuk a húst, és erős tűzön 3-4 percig sütjük. Belekeverjük a paradicsomot, a tejszínt, sózzuk, borsozzuk, és további 2-3 percig főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.