Előkészítés: A kínai gombát bő vízbe beáztatjuk. A kelkáposztát megmossuk, és nem túl vékony csíkokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: A vaj felét felforrósítjuk, és megpirítjuk benne a hagymát. Egy maréknyi kelkáposztát félreteszünk, a többit a hagymához keverjük. Kissé megpároljuk, felöntjük a zöldséglevessel, és lefedve kb. 15 percig főzzük. Közben megtisztítjuk a sampinyont, félbe, a kínai gombát pedig csíkokra vágjuk. A maradék vajat felforrósítjuk, belekeverjük a gombákat, és belekeverünk 1 dl-t a gomba áztatóvizéből. Felteszünk vizet forrni a spagettinak, és a szójaszósszal ízesítjük. A kelkáposztát merülőmixerrel nem túl finomra pépesítjük. Kifőzzük a spagettit, az utolsó 5 percben hozzákeverjük a félretett kelkáposztacsíkokat, majd leszűrjük. A kelkáposztapépbe keverjük a gombát, borssal és szójaszósszal ízesítjük, és a spagettihoz tálaljuk. Tetejét mini paradicsommal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.