Elkészítés: A gombát megmossuk, szeleteljük. A sajtot lereszeljük. A szalonnát és a vöröshagymát apróra vágjuk. A kifliket vagy zsemléket kettévágjuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a pirospaprikát, és addig pároljuk míg elfövi a levét. Ha kezd pirulni, ráöntjük a ketchupot és kicsit forraljuk, majd levesszük a tűzről.
A felezett kiflikre vagy zsemlékre halmozunk a gombás raguból, megszórjuk reszelt sajttal, és szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.