Elkészítés: A húst vékony csíkokra szeletelem. Apróra vágott hagymával forró olajon átsütöm. Hozzáteszem a szeletelt gombát, a paradicsomlével felöntöm, ízesítem borssal, sóval, majoránnával, ételízesítővel, és puhára főzöm. Ha szükséges, kevés vízzel is adok hozzá.
Ha a hús már puha, kevés lisztet szórok rá, és 2-3 kanál tejfölt keverek hozzá, és felforralom.
A burgonyagombóchoz a megtisztított burgonyát megfőzöm, majd áttöröm. Az apró kockákra vágott szalonnát megpirítom, és az áttört burgonyához adom. A hagymát olajban megdinsztelem, és szintén a burgonyához teszem. Kevéske liszttel, sóval, borssal és tojással összedolgozom, hogy jól
formázható legyen. Az így elkészített gombócokat forró vízben kifőzöm.
A tejfölös húsragut a gombócokkal tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.