Elkészítés: A húst vékony csíkokra szeletelem. Apróra vágott hagymával forró olajon átsütöm. Hozzáteszem a szeletelt gombát, a paradicsomlével felöntöm, ízesítem borssal, sóval, majoránnával, ételízesítővel, és puhára főzöm. Ha szükséges, kevés vízzel is adok hozzá.
Ha a hús már puha, kevés lisztet szórok rá, és 2-3 kanál tejfölt keverek hozzá, és felforralom.
A burgonyagombóchoz a megtisztított burgonyát megfőzöm, majd áttöröm. Az apró kockákra vágott szalonnát megpirítom, és az áttört burgonyához adom. A hagymát olajban megdinsztelem, és szintén a burgonyához teszem. Kevéske liszttel, sóval, borssal és tojással összedolgozom, hogy jól
formázható legyen. Az így elkészített gombócokat forró vízben kifőzöm.
A tejfölös húsragut a gombócokkal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.