A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.
A szalonnát és a hagymát apróra a gombát szeletekre vágjuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk, míg elfövi a levét. A tojásokat felverjük, a gombára öntjük és közepesen lágyra sütjük.
A gombás tojásból a csirkemellekre halmozunk, felgöngyöljük és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.