Elkészítés: A szalonnát apró, a húst kis kockákra, a vöröshagymát finomra aprítom, a fokhagymát összezúzom, a répát, gombát, paprikát darabolom.
A szalonnát lassan kiolvasztom, a zsiradékon megdinsztelem a vöröshagymát és a fokhagymát. A húst fehéredésig pirítom rajta, sózom, borsozom, kakukkfűvel ízesítem, a sörrel meglocsolom, lassan a saját levében párolom kb. 1,5 órát, majd hozzáadom a gombát, a borsót, a répát és a paprikát.
A rizst az olajon felhevítem, a raguhoz adom, felengedem a rizs térfogatához képest 2,5-szeres forró vízzel. Sót, borsot, leveskockát adok hozzá, lassan főzve készre párolom.
A végén a sajt felével és az aprított petrezselyemmel finoman összekeverem, rövid pihentetés után tálalom. Tálaláskor a maradék reszelt sajttal kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.