Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal.
A gombát apróra vágjuk, és ízesítve megpároljuk, hozzáadjuk a petrezselyemzöldet, majd a levet
elpároljuk róla.
A hússzeletek közepére vékony csíkban gombát teszünk, tetejére a reszelt sajtot, a hússzeletet felgöngyöljük, hústűvel átbökjük, és bepanírozzuk, majd forró zsírban vagy olajban
megsütjük.
Sütés után a hústűt könnyen kihúzhatjuk belőle. Köretnek rizst és burgonyát is adhatunk hozzá. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.