Elkészítés: Apró kockákra vágjuk a vöröshagymát, a zsírban kisütjük a füstölt szalonnát, hozzáadjuk a hagymát, megfonnyasztjuk, azután pirospaprikával meghintjük, elkeverjük.
Beletesszük az előkészített, darabolt kakashúst, majd fűszerezzük a fokhagymával, borssal, a lecsóval. Fedő alatt pároljuk, mindig annyi vizet öntünk hozzá, hogy le ne égjen.
Köretnek szélesmetéltet készítünk, forró, sós vízben kifőzzük. A szalonnát apróra vágjuk, és a zsíron kisütjük.
A forró tésztát tejföllel, a sült szalonnával tálaljuk a göntéri kakaspörkölt mellé.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.