Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, a krumplit félkarikára, a hagymát cikkekre, a gombát négybe vágjuk, majd a kelbimbóval együtt mindet egy sütőtálba teszünk. Megszórjuk sóval, frissen őrölt borssal, meglocsoljuk az olajjal, és alaposan összeforgatjuk.
180 fokra előmelegített,légkeverésre állított sütőbe toljuk. 20 perc sülés után újra összeforgatjuk, rámorzsoljuk a sajtot, majd meglocsoljuk az 1 dl vízzel elkevert tejföllel. Visszatoljuk további 15 percre.
Forrón tálaljuk húsmentes főételként vagy köretként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.