Elkészítés:
1.A mixerben habosra kavarjuk a tojásokat a cukorral.
2. Hozzáadjuk az olvasztott margarint, a búzadarát, a sütőporos lisztet, a diót, és addig kavarjuk, míg jól összeáll a massza.
3. Egy közepes tepsit kizsírozunk, beleöntjük a nem túl folyós, de még önthető masszát, és 35-40 percig sütjük közepes sütőben (180 C).
4. Mikor a beleszúrt éles késre vagy kötőtűre nem ragad semmi, kikapcsoljuk a sütőt, fokozatosan kihűtjük, majd ha már langyos, ráöntjük lassacskán a meleg szirupot. Másnapra a szirupot teljesen felissza a sütemény és tálalható.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.