Elkészítés:
1.A mixerben habosra kavarjuk a tojásokat a cukorral.
2. Hozzáadjuk az olvasztott margarint, a búzadarát, a sütőporos lisztet, a diót, és addig kavarjuk, míg jól összeáll a massza.
3. Egy közepes tepsit kizsírozunk, beleöntjük a nem túl folyós, de még önthető masszát, és 35-40 percig sütjük közepes sütőben (180 C).
4. Mikor a beleszúrt éles késre vagy kötőtűre nem ragad semmi, kikapcsoljuk a sütőt, fokozatosan kihűtjük, majd ha már langyos, ráöntjük lassacskán a meleg szirupot. Másnapra a szirupot teljesen felissza a sütemény és tálalható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.