Elkészítés: 20 dkg étcsokoládét tálba tördelünk, és gőz fölött felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a tejszínt, a grapefruit héját és a levéből fél decit leszűrve. Hagyjuk hűlni, majd 1 órát dermesztjük a hűtőben.
A megdermedt masszát munkalapra tesszük, kézzel 5 centi magas, négyszögletes formára igazítjuk. Hideg vízbe mártott éles késsel 3x3 centis kockákra vágjuk, tányérra helyezve visszatesszük a hűtőbe.
Amaradék csokoládét gőz fölött megolvasztjuk, majd elkeverjük benne az olajat.
A lehűtött trüffelkockákat egyesével megmártjuk a csokiban, majd rácsra vagy sütőpapírra rakosgatjuk. Színes cukorkával díszítjük, és 1-2 órárahűtőbe tesszük dermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.