Elkészítés: 1. A csirkét megmossuk, belül sózzuk és borsozzuk, kívül csak sózzuk, a szárnyait tarkóra tesszük, a lábait összekulcsoljuk. Zsírpapírra fektetjük, és 180 fokos sütőben szép pirosra sütjük.
2. Közben elkészítjük a salsát: minden összetevőt konyhai aprítógépben összezúzunk, majd kis tálkába tesszük, hűtőben pihentetjük.
3. A salátához az ananászt és az almát meghámozzuk, felkockázzuk. Az angolzellert 1 centis szeletekre vágjuk, szódabikarbónás vízben leforrázzuk 3 perc alatt, majd jeges vízben lehűtjük.
4. A zellert, az ananászt és az almát összekeverjük a majonézzel és a sherryvel, behűtjük.
5. A csirkét szárnyasvágó ollóval szétvágjuk, a pesztóval és a salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.