A kölest folyó víz alatt átmossuk, megpirítjuk 1-2 ek olajon, majd forrás után kis lángon megfőzzük az alaplében.
Közben apróra vágjuk a lilahagymát és a kaliforniai paprikát. Elfelezzük mindkettőt, majd olajon először megdinszteljük a fele hagymát, majd hozzáadjuk a fele paprikát is. A fokhagymát is felaprítjuk és egy kávéskanál kurkumával a meleg ételhez keverjük.
A grillcsirkét elválasztjuk a bőrétől és kicsontozzuk. A húst tetszőleges szeletekre vágjuk, majd hozzáadjuk az ételhez.
A kölest villával átmozgatjuk, és először a meleg, majd a maradék hideg alapanyagokat (lilahagyma, paprika) is hozzáadjuk, végül belekeverjük a magjától elválasztott és kis kockákra darabolt avokádót. Leöntjük citromlével, szükség szerint sózzuk, borsozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.